Contactform Markthallen

Contactformulier

Contact

Podcast: Draaideuren, Security, Service en COVID-19 - Let’s Talk Business!

Podcast: Draaideuren, Security, Service en COVID-19 - Let’s Talk Business! | Boon Edam

Voor de opnames van een nieuwe aflevering van Let's Talk Business van New Business Radio schoven Boon Edam's Frank Mackenzie en Dirk Aldenzee opnieuw aan bij Fabiënne de Vries. Zij spraken over de impact van COVID-19 en de toekomst van ons bedrijf. In Let's Talk Business gaat het niet alleen over de business, maar ook over de persoonlijke visie en de ambities van de hoofdgasten.

Vorig jaar waren Frank (Global Sales Director) en Dirk (Managing Director Nederland) reeds te gast in het radioprogramma Let’s Talk Business. Het ging toen vooral over de groei van security en over de servicestrategie. In deze editie wordt teruggekeken: hoe zijn de zaken veranderd ten opzichte van vorig jaar en wat is de invloed van COVID-19 geweest op de organisatie en de markt.

Luister de uitzending van New Business Radio van vrijdag 4 december 2020 hieronder terug.

Henk Goede

Geschreven door Henk Goede

Altijd vrolijke, praktijkgerichte marketingman, enthousiasteling en ambassadeur van Koninklijke Boon Edam. Bij Boon Edam zet ik mijn marketingexpertise - als onderdeel van de ruim 140 jaar expertise van Boon Edam - in om mensen van optimale energiebesparende of beveiligde entreeoplossingen te voorzien die de beste oplossing zijn voor hun specifieke situatie. In het proces daarnaartoe voorzie ik gebouweigenaren, architecten, aannemers, eindgebruikers en andere partijen graag van de béste informatie om hun werk optimaal uit te kunnen voeren. Hierbij valt te denken aan case studies, whitepapers, checklisten, handleidingen, video's en productinformatie. Ik ben zeer trots dat ik bij zo'n mooi bedrijf werk!

Schrijf u in voor blog updates per e-mail

Recente Blogs

Blogs per onderwerp

Kies allemaal
Balans tussen openheid en beveiligingsniveau