Neem contact met ons op! Contact
Contactform Markthallen

Contactformulier

Contact

Boon Edam Blog

Wanneer is een beveiligd toegangsproduct aan vervanging toe?

Zelfs de beste deuren hebben niet het eeuwige leven. Slijtage kan een reden zijn om een deur te vervangen, maar vanuit het oogpunt van security kan ook een veranderend dreigingsbeeld het noodzakelijk maken om een toegangsproduct te vervangen of aan te passen. Zeker als er in de dagsituatie een reële kans bestaat op ongewenst bezoek.

Lees verder

Veiligheid van Automatische Deuren bij Elk Ontwerp Voorop

Een entree wordt elke dag door tientallen, honderden of zelfs duizenden mensen gebruikt. Het spreekt voor zich dat de veiligheid van deze gebruikers altijd gewaarborgd moet zijn. Niet voor niks zijn er nogal wat veiligheidseisen waar een toegangsproduct aan moet voldoen. Wat zijn de belangrijkste zaken waarop gelet moet worden? En hoe kunt u dat combineren met de esthetische wensen die u voor ogen heeft? Het is belangrijk dat u met die vragen bij een leverancier terecht kunt. Zodat u uiteindelijk tot een betrouwbare entreeoplossing komt zonder afbreuk te doen aan het ideaalbeeld dat u voor ogen heeft. 

Lees verder

Modulaire Toegangssystemen voor Snelle Toegang en Onderhoud

Hebt u dat ook wel eens? ’s Avonds heel laat onderweg in de auto. Buiten de spits dus lekker geen file. Althans dat denk je. Maar dan opeens een wegversmalling en meteen staat het vast. Want verderop wordt aan de weg gewerkt. Heel frustrerend. Natuurlijk is onderhoud aan de weg belangrijk. Toch wil je er niet voor in de file staan. Dit geldt ook voor toegangssystemen. Onderhoud is onvermijdelijk. Maar down time is te voorkomen door vroegtijdig na te denken over een toegankelijke en modulaire constructie. Daardoor is onderhoud snel en eenvoudig uit te voeren. En doen de toegangssystemen wat ze moeten doen: makkelijk en veilig toegang bieden.

Lees verder

Slimme Draaideuren, een Veilig Idee

Pas liep ik de hal van een groot gemeentehuis binnen. Via zo’n grote draaideur die je nog net kunt halen als je even iets harder loopt. In dit geval ging dat goed en kon ik zonder wachten doorlopen. Ook in ziekenhuizen zie je dit soort draaideuren. Daarbij merk ik regelmatig dat de deur plotseling langzamer gaat draaien of zelfs stopt als iemand anders, bijvoorbeeld in een rolstoel of met krukken, te laat de deur binnenkomt. Lastig als je haast hebt, maar toch ook wel een veilig gevoel. Een slimme deur die let op zijn gebruikers: een veilig idee.

Lees verder

Schrijf je in voor blog updates per e-mail