Neem contact met ons op! Contact
Contactform Markthallen

Contactformulier

Contact

Boon Edam Blog

Mogelijkheden voor een onopvallende toegangsbeveiliging

Het is een bekend gezicht. Een paslezer naast een entree. Passanten lopen er op af, houden hun pas er tegenaan en doen een paar stappen opzij om naar binnen te kunnen. Dat kan anders. Met standaard oplossingen is tegenwoordig een onbelemmerde doorgang te realiseren. En dat zelfs zonder dat onbevoegde personen kunnen ‘meeliften’ of naar binnen kunnen, terwijl de deur wordt geopend voor iemand die het gebouw verlaat.

Lees verder

Gastvrijheid en beveiliging, gaat dat samen?

Bijna elke organisatie wil een gastvrije uitstraling naar bezoekers en medewerkers. Maar hoe zit het met personen met minder goede intenties? Die houdt men liever buiten. Maar dat is niet eenvoudig zonder dat gewenst bezoek daarvan hinder ondervindt. Toch zijn er goede oplossingen. Die vergen echter wel een deskundige mix van verschillende maatregelen.

Lees verder

Wanneer is een beveiligd toegangsproduct aan vervanging toe?

Zelfs de beste deuren hebben niet het eeuwige leven. Slijtage kan een reden zijn om een deur te vervangen, maar vanuit het oogpunt van security kan ook een veranderend dreigingsbeeld het noodzakelijk maken om een toegangsproduct te vervangen of aan te passen. Zeker als er in de dagsituatie een reële kans bestaat op ongewenst bezoek.

Lees verder

Schrijf je in voor blog updates per e-mail